Nieuwe SOL meme coin gaat viraal in Netherland: $365k opgehaald in 72 uur

Nu 2024 het jaar markeert waarin de meme cultuur en de mondiale politiek met elkaar in botsing komen, is Solciety, een nieuwe SOL meme coin, de scene in geëxplodeerd.

Na de lancering op 18 juni, met maar liefst 3 miljard tokens beschikbaar tegen een bodemprijs van slechts $0,0015, heeft deze virale presale na slechts 3 dagen al een bedrag van $365k binnengehaald. Omdat de ICO slechts 30 dagen duurt en de prijs elke 72 uur stijgt, heeft deze mogelijkheid om te investeren in crypto het potentieel om to the moon te gaan.

Beleggen crypto

Solciety springt in de markt als de politieke partij voor degens en injecteert de broodnodige humor en satire in de politiek van dit jaar. Dit is waarom het de populairste nieuwe SOL meme coin op de markt is.

Waarom is Solciety kokend heet in Nederland?

Solciety bevindt zich aan de top van twee enorme groeimarkten, PolitiFi en Solana meme coins. Nu deze twee bullish krachten het vooruit duwen, is Solciety doorgedrongen tot de Nederlandse markt voor crypto.

Verschillende PolitiFi coins zijn in 2024 op spectaculaire wijze in de schijnwerpers komen te staan, waarbij Super Trump op het moment van schrijven met ongeveer 500% is gestegen in de afgelopen 30 dagen en met meer dan 6000% sinds de lanceringsdag in maart van dit jaar. Ondertussen pompte TMANIA binnen enkele dagen na de lancering eind mei 2024 meer dan 1000%.

Ondertussen heeft Solana veel meme coins geproduceerd die tot de verbeelding spreken van fans uit de hele sector. BEERCOIN, een nieuwe SOL meme coin die op het toneel is verschenen, is sinds de lancering eind mei 2024 met 400% gestegen. Toch verbleekt dit in vergelijking met Book of Meme, een stijging, op het moment van schrijven, met bijna 1000% sinds de lancering in maart.

Met het precedent van de voorgaande voorbeelden, meme coins die dit jaar de barrière van een marktwaarderings van $60 miljard proberen te doorbreken en politieke veranderingen aan de horizon over de hele wereld, is het geen wonder dat Solciety de eigenschappen heeft om mogelijk de volgende 100x meme coin sensatie te zijn.

Hoe werkt Solciety?

Solciety spreekt een brede kerk van degens aan over de politieke scheidslijn heen. Terwijl veel Solana ICO’s op de markt exploderen, zal Solciety in de voetsporen treden van een ander PolitiFi succesverhaal, ConstitutionDAO, een project dat tot doel had geld in te zamelen om een ​​kopie van de Amerikaanse grondwet te kopen.

Hoewel dit streven mislukte, is deze PolitiFi gigant op het moment van schrijven gestegen tot een marktkapitalisatie van grofweg $700 miljoen dit jaar, nadat het begin 2024 op minder dan $100 miljoen stond. Het is duidelijk dat ConstitutionDAO speculanten het vooruitzicht op serieuze winst biedt.

Met zijn succes gedreven door zijn populariteit onder crypto degens over het hele politieke spectrum, wil Solciety het stokje overnemen en de grenzen van de PolitiFi beweging naar nog grotere hoogten verleggen.

Het virale potentieel van Solciety wordt versterkt door de opwinding rond de Meme Campaigner, zowel links als rechts van de politieke scheidslijn. Met deze geavanceerde tool voor het maken van memes kunnen gebruikers nieuwe gepersonaliseerde politieke memes maken en delen. Met meer dan 200 politieke rekwisieten en achtergronden om uit te kiezen, kunnen gebruikers stoere personages als Donald Pump en Badimir Poetin in de hoofdrol opnemen.

Gebruikers kunnen zelfs SLCTY crypto winnen door hun memes op sociale media te delen, nieuwe gebruikers voor de community aan te trekken en enorme opwinding op te bouwen. Zo worden ook creativiteit en viraliteit verder gestimuleerd.

Naarmate de community groeit, zal de Meme Campaigner content produceren om een ​​enorme virale groei te stimuleren. Dit komt doordat meme propaganda de sociale media, Discord servers en Telegram groepen overspoelt.

Net zoals politieke partijen over de hele wereld campagne voeren voor stemmen in de echte wereld, voert Solciety campagne voor crypto grootsheid door degens aan boord te nemen met de belofte van 100x ROI potentieel met zijn door mensen aangedreven crypto kracht.

Mis Solciety, de crypto sensatie van dit jaar, niet

Terwijl de wereld groeit richting electorale verandering in 2024, heeft Solciety zijn 30-daagse presale gelanceerd bij de perfecte gelegenheid om te profiteren van de groeiende interesse in de politiek dit jaar. Dit terwijl het aan zijn levensveranderende reis begint om crypto degens te integreren.

Met een kans die slechts 30 dagen duurt en de prijs elke 72 uur stijgt, kan elke investeringsvertraging resulteren in ernstige FOMO. Terwijl politici zich inspannen om de degen stemming veilig te stellen, heeft Solciety een serieuze voorsprong.

Dus als je op zoek bent naar een gloednieuwe SOL crypto meme coin met 100x groeipotentieel, doe dan meteen mee aan de presale.

Lees meer over de Solciety presale op de officiële website.

Artikel niet geschreven door onze redactie derhalve buiten onze verantwoordelijkheid