Dogizen schrijft geschiedenis: allereerste Telegram ICO start deze vrijdag

Meer dan 1 miljard mensen gebruiken de populaire digitale berichtendienst Telegram en ze staan ​​op het punt de allereerste Telegram ICO te ontdekken: Dogizen (DOGIZ).

Dogizen crypto beleggen

De buzz wordt steeds groter onder enkele van de bekendste commentatoren van de community. Een miljoen actieve gebruikers zijn er al bij betrokken, wat de snelheid van Dogizens groei, de kracht van de community en de universele aantrekkingskracht onder Telegrammers en anderen aantoont.

Komende vrijdag, gesteund door het enorme momentum in de GameFi-sector, staat Dogizen niet alleen op het punt om een ​​plons te maken in de markt, het zou ook een ondubbelzinnige tsunami van koopdruk kunnen veroorzaken, althans als we afgaan op de huidige markttrends.

Dogizen: Een wereldprimeur in een veelbelovende markt

In tegenstelling tot zijn Telegram gaming collega's, is Dogizen's native token, DOGIZ, rechtstreeks via Telegram te koop, wat de toetredingsdrempels voor crypto nieuwkomers verder verlaagt. Met 2 miljard mensen die al mobiele games spelen, is de omvang van deze kans buitengewoon. Jarenlang eist de crypto community dat de crypto UX en investeren in crypto eenvoudiger worden; met Dogizen's presale wordt aan die vraag perfect voldaan.

Misschien wel het allerbelangrijkste is dat Dogizen geen one-trick puppy is. In tegenstelling tot zijn meer lineaire collega's levert Dogizen meerdere invalshoeken om marktaandeel te veroveren en te vechten voor massale acceptatie. Het Dogizen Universe wordt de alles-in-één hub voor mobiele gamers om zich te verdiepen in Web3.

Het Dogizen Universe

Dogizen is al een zeer populaire en boeiende tap-to-earn game. In plaats van uitsluitend hiervan afhankelijk te zijn, zal het Dogizen Universe echter een uitgestrekte habitat bieden voor ontwikkelaars, gamers en crypto enthousiastelingen om samen te komen, en een van de sterkste en meest gediversifieerde communities van crypto te vormen.

Binnen het Dogizen Universe worden ontwikkelaars uitgenodigd om nieuwe games te lanceren via een unieke SDK. Deze games kunnen binnen Dogizen Universe worden gelanceerd met minimale listing kosten, waardoor iedereen, van een onafhankelijke ontwikkelaar tot een grotere gamestudio, zijn of haar ideeën tot leven kan brengen. Het eindresultaat is een rijker en constant groeiend ecosysteem van nieuwe ervaringen. En Dogizen dient als de thuisbasis voor al deze ervaringen, waarbij het DOGIZ token zowel spelers als makers van games beloont.

Telegram Gaming domineert in 2024

Dit jaar was het jaar dat Telegram Gaming het overnam met een opvallende titel, Hamster Kombat. Deze opkomende speler transformeerde in een superster sinds het in juni een airdrop aankondigde die het internet praktisch brak. Meerdere belangrijke lanceringen op exchanges, waaronder de heilige graal van Binance, leverden HMSTR op 26 september eindelijk aan het grote publiek. En het heeft al een marktkapitalisatie van $500 miljoen in het vizier.

Ondertussen heeft Catizen, de dierlijke tegenstander van Dogizen, ook voorbeeldige prestaties geleverd. In totaal zijn er 40 miljoen spelers bijgekomen, waarvan meer dan 1 miljoen hun geld inzetten en betalen om te spelen. En aangezien Catizen 200 keer de gemiddelde winst van een typische crypto voor elke speler genereert, waarom zouden ze dat dan niet doen?

Net als Hamster Kombat is Catizen nu ook beschikbaar op een groot aantal exchanges van wereldklasse, waaronder Binance en Gate, en deze opvallende statistieken en blockbusternoteringen laten zien wat een wurggreep Telegram games op dit moment hebben op de GameFi sector, en het onvermijdelijke traject dat Dogizen zal volgen.

Telegram Gaming is de kracht van GameFi's motor

GameFi is snel op weg naar een industriewaardering van $20 miljard en heeft dit jaar records gebroken. Hoewel het niet op één enkel afwijkend project heeft vertrouwd om zijn immense groei te ondersteunen, leidt zelfs de meest basale analyse tot een voor de hand liggende conclusie: Telegram games zoals Dogizen zijn een grote reden voor deze opleving en GameFi zal op termijn sterk worden aangestuurd door TON.

Kortom, Telegram's ongeëvenaarde bekwaamheid in het onboarden van beginners in crypto en zijn diverse ecosysteem van games, zal waarschijnlijk een grote bijdrage leveren aan de groei van GameFi en zijn outperformance van enkele van 's werelds krachtigste activaklassen.

Dogizen opent direct binnen de Telegram UX en is klaar om te profiteren van de heetste crypto trend van dit jaar, door Telegram te gebruiken om de acceptatie van Web3 te katalyseren en het platform zijn podium te maken.

Dit is je kans als je HMSTR of CATI hebt gemist

Telegram gaming staat nog in de kinderschoenen. Dus zelfs als je de grote namen van 2024 hebt gemist, suggereert het feit dat we nog maar zes maanden in deze niche ter waarde van miljarden zitten dat het steunen van een solide project nu waarschijnlijk betekent dat je er vroeg bij bent.

Met de presale die vrijdag van start gaat en de vele katalysatoren voor groei aan de horizon, hebben potentiële investeerders nu een verwaarloosbaar klein venster van mogelijkheden om wat DOGIZ te bemachtigen met een flinke korting voordat het nieuws de massa voor mobiele gaming bereikt.

De Dogizen presale gaat live op 4 oktober 2024 om 8 uur UTC. Bezoek de officiële website van Dogizen voor meer informatie.

Artikel niet geschreven door onze redactie derhalve buiten onze verantwoordelijkheid