Waarom keycords ideaal zijn als weggevertje

Sta je binnenkort met je bedrijf op een beurs? Dan wil je misschien iets weggeven aan bezoekers van je stand. Je denkt waarschijnlijk al snel aan pennen of sleutelhanger. Niet gek, want dit wordt veel gebruikt als weggevertje. In plaats daarvan kun je ook voor een keycord kiezen. In deze tekst vertellen wij je waarom keycords ideaal zijn als weggevertje.

Je kunt ze bedrukken

Eén van de grootste voordelen van keycords is in onze ogen dat je ze kunt bedrukken. Je kunt een keycord bijvoorbeeld voorzien van het logo en/of de slogan van je bedrijf. Waarom je dit zou doen? Omdat je het weggevertje zo inzet als reclamemiddel. Als mensen het keycord om hun nek dragen, komen anderen ook met jouw bedrijf in aanraking. Je naamsbekendheid groeit hierdoor. Uiteindelijk kan deze reclame je zelfs nieuwe klanten opleveren.

Ze zijn niet al te duur

Als je iets weggeeft op een beurs, vraag je hier geen geld voor. Daarom kunnen wij ons goed voorstellen dat je niet al te veel uit wilt geven aan een weggevertje. Dit brengt ons bij een tweede reden om voor keycords te kiezen, want ze zijn niet al te duur. Bij de meeste aanbieders betaal je nog geen euro per keycord. Bestel je in één keer een groot aantal keycords? Dan kan het zijn dat de prijs per keycord daalt. Let op: de genoemde prijzen zijn vaak wel exclusief bedrukking.

Keycords zijn er in allerlei soorten en kleuren

Keycords hebben weliswaar dezelfde functie, maar dit betekent niet dat ze allemaal hetzelfde zijn. Kijk maar eens naar het aanbod van Promofit. Zij bieden verschillende soorten keycords aan. Je kiest bijvoorbeeld helemaal zelf de kleur van het keycord. Is er een kleur die de boventoon voert in de huisstijl van je bedrijf? Dan is het leuk om een keycord in deze kleur als weggevertje te kiezen. Mogelijk denken mensen bij het zien van de kleur al direct aan jouw bedrijf.

Mensen hebben er iets aan

Een vierde en laatste reden om voor keycords als weggevertje te kiezen, is dat mensen er daadwerkelijk iets aan hebben. Zo kun je bijvoorbeeld een pasje of sleutels aan een keycord hangen. Hierdoor is de kans groter dat ontvangers er ook gebruik van gaan maken. Kies je voor een minder praktische weggever? Dan belandt deze misschien al snel achterin de kast en dat is zonde van je geld.