Reddit crypto community gonst over de aankomende crypto exchange listings van Metacade. Dit is wat je moet weten

De aanwezigheid van Metacade op Reddit crypto forums is gegroeid na de succesvolle token presale. MCADE zal deze maand op crypto exchanges worden genoteerd, voordat het platform later dit jaar een uitgebreide collectie online arcade games lanceert, waardoor experts het zich snel ontwikkelende project als een veelbelovende investeringsmogelijkheid onder de aandacht brengen.

Reddit crypto forums zijn optimistisch over de toekomst van play-to-earn online arcade games

Metacade heeft aangekondigd dat het MCADE-token na een succesvolle presale op verschillende crypto exchanges voor digitale activa zal worden gelanceerd. MCADE wordt op 6 april beschikbaar gesteld op UniSwap voordat het begin mei op Bitmart en MEXC wordt vermeld.

Servers analist Het MCADE-token wordt vrijgegeven op UniSwap op het prijsniveau van $0,022. In totaal werd $16,35m opgehaald tijdens de presale en experts hebben de enorme populariteit van het evenement benadrukt als indicator voor toekomstige prijsactie.

Het project bouwt een uitgebreid GameFi-platform dat de grootste verzameling online arcade games die op de blockchain te vinden is biedt, waarbij elke afzonderlijke titel geïntegreerde financiële beloningen voor spelers heeft.

Reddit crypto forums hebben een optimistisch standpunt ingenomen over het potentieel van Metacade op de lange termijn, aangezien het MCADE-token schaarser is geworden na verschillende uitverkochte presale fasen. De eerste gebruikers van MCADE kochten het token voor $0,008, wat neerkomt op een waardestijging van 2,5x de investering voorafgaand aan de aanstaande crypto exchange listings van het project.

Kan MCADE een waarde van $0,50 bereiken in 2023?

Het MCADE-token heeft een enorme utility binnen het GameFi ecosysteem van Metacade, evenals deflatoire tokenomics. Beleggers verwachten een aanzienlijk rendement nadat het token op crypto exchanges wordt vrijgegeven, wat de waardering van het project naar een indrukwekkend niveau zou kunnen stuwen.

De prijsvoorspelling voor 2023 voor Metacade plaatst MCADE mogelijk op $0,50. Het gaming project heeft tijdens de presale al veel vraag aangetrokken en maakt zich nu op voor aanhoudend succes, met twee primaire CEX-noteringen en later in het jaar de lancering van het GameFi-platform.

Wat is Metacade?

Metacade is het grootste gaming platform in zijn soort op de blockchain. Het combineert een eindeloze lijst met online arcade games met geïntegreerde crypto beloningen om een opwindende GameFi ervaring te bieden. Titels die op het platform te vinden zijn, variëren van klassieke online arcade games tot gloednieuwe play-to-earn ontwikkelingen die speciaal zijn gemaakt voor de metaverse arcade.

Het gaming platform is een door de community aangestuurd initiatief dat tot doel heeft een centrale hub voor Web3-gebruikers te bouwen. Het toont de nieuwste trends in de blockchain gaming sector en biedt een scala aan verdienmogelijkheden die verder gaan dan de metaverse arcade.

Hoe werkt MCADE?

Het MCADE-token is bedoeld om te worden gebruikt om beloningen uit te betalen terwijl gamers online arcade games spelen en deelnemen aan de verschillende functies van het platform. Het kan tevens worden gebruikt om op het platform te staken en om te stemmen in bestuursvoorstellen.

De metaverse van het project zal de grootste verzameling online arcade games op de blockchain bevatten, waardoor spelers oneindig veel levels kunnen doorlopen en vele uitdagingen kunnen voltooien. Spelers kunnen voor plezier of competitief spelen, aangezien Metacade ook toernooien met betaalde toegang organiseert met grote crypto prijzen voor de winnaars.

Reddit crypto forums hebben de communityhub van Metacade aangemerkt als een opvallende functie. Contentmakers kunnen game beoordelingen plaatsen, de nieuwste ontwikkelingen in blockchain gaming bespreken en communiceren met berichten van andere gebruikers terwijl ze crypto beloningen verdienen via de innovatieve create-to-earn mechanica.

Metacade zal via de work-to-earn functie ook vacatures bij enkele van de populairste start-ups van Web3 aanbieden. Work-to-earn zal zowel gamers, investeerders als ondernemers in contact brengen met betaalde banen in blockchain technologie. Rollen variëren van fulltime tot parttime posities en kunnen zelfs exclusieve kansen bevatten om nieuwe online arcade games uit te testen voordat ze officieel worden gelanceerd.

Reddit crypto forums: Metacade's community gedreven ethos zou GameFi vooruit kunnen helpen

Gebruikers van Reddit crypto forums hebben het door de community aangestuurde karakter van Metacade besproken als een kernfactor achter het prijspotentieel. Het gaming platform biedt een scala aan blockchain-services die crypto verdienmogelijkheden naar nieuwe hoogten brengen, waardoor iedereen het platform kan gebruiken en daarbij een crypto inkomen kan verdienen.

MCADE-token houders krijgen stemrechten voor toekomstige bestuursvoorstellen en kunnen ook stemmen in het Metagrants selectieproces. Metagrants worden toegekend aan de blockchain-games die de meeste stemmen krijgen. Vervolgens zal Metacade het nieuwe P2E-project naar de metaverse arcade brengen, zodat de community het kan spelen.

Is MCADE het waard om te kopen?

Metacade combineert geïntegreerde financiële beloningen met enkele van de meest verslavende online arcade games die op de blockchain te vinden zijn. Het project is een zeer ontwrichtende ontwikkeling op het gebied van blockchain gaming, omdat het niet alleen meer games biedt dan waar dan ook, maar ook meer manieren om een inkomen te verdienen op de blockchain.

Met een sterke waardepropositie, deflatoire tokenomics en de bestaande vraag naar het gaming platform, ziet MCADE er zeker uit als een veelbelovende investeringsmogelijkheid. Alle ogen zijn gericht op de UniSwap listing van MCADE op 6 april, aangezien Reddit crypto forums grote rendementen verwachten op de middellange termijn.

Je kunt Metacade hier kopen.